Beisfjord

22012022 E6 Skjellevikskaret stenger på grunn av rasfare. Christian Senning Andersen Adresse.


New The 10 Best Photography With Pictures Neblina Frio Montana Camino Paisajes Photography Tra Amazing Photography Travel Photography Photography

Straumlinja til tettstaden Beisfjord i Narvik kommune er kutta og eit hus er evakuert etter at det har gått eit snøskred over Beisfjordvegen.

. - Det er blitt jobbet dag og natt og vi er veldig stolte over at nå er en sjøkabel lagt ned og strømmen tilbake sier nettdirektør Ida Texmo Prytz i Hålogaland Kraftnett. Akkurat nå foregår det et storstilt. Steningen gjelder fra lørdag 22.

Våknet av kraftig buldring. Halvannet døgn etter at snøraset gjorde 700 mennesker strømløse har Beisfjord i Narvik fått strømmen tilbake. 1758 Prøver å få kai til Beisfjord I ettermiddag er det gjort en kjempejobb i Nordland fylkeskommune for å få tak i båt for å få skyss inn men vi mangler kai.

Salsrekord for nye hytter i fjor. 16877 nye koronasmitta registrerte siste døgn ny rekord. Denne gang et jordskred.

Narvik help info Northern Sami. Statens vegvesen stenger E6 Skjellesvikskaret mellom Efjorden og Skarberget fergeleie på grunn av rasfare. Det siste døgnet er det.

Dronningens gate 27 Narvik. Odd-Georg Hergot Benjaminsen. Januar 2100 til mandag 24.

Det bor om lag 700. 21012022 Alle skal ha mat og ingen skal fryse. Kan ha gått nytt skred i Beisfjord.

Nordlánda är ett norskt fylke som gränsar i norr mot Troms fylke och i söder TrøndelagI öst gränsar fylket till Västerbottens län och Norrbottens län i det svenska landskapet LapplandI väst har Nordland en kuststräcka mot Atlanten och Norska havetNordland består av områdena Helgeland Salten. Det er heller ingen barn som er savnet så vi har ingen grunn til å tro at det er noen som er tatt av raset sier fungerende beredskapskoordinator i Narvik kommune Rolf Lossius til avisa Fremover. Slik blir skoledagen mandag for elevene i Beisfjord.

Vi har nå fått bekreftet at ingen ansatte ved de tre store bedriftene i Beisfjord det vil si Beisfjord sementvarefabrikk Beisfjord skole og barnehagen er savnet. Til toppen Ansvarlig redaktør. Raset var 300 meter bredt og rev med seg deler av høyspentledningen.

Áhkanjárga is the third-largest municipality in Nordland county Norway by populationThe administrative centre of the municipality is the town of NarvikSome of the notable villages in the municipality include Ankenesstranda Ballangen Beisfjord Bjerkvik Bjørnfjell Elvegård Kjøpsvik Skjomen Håkvik Hergot Straumsnes and. 230122 1550 Natt til søndag kan det ha gått et nytt skred i Beisfjord ifølge flere tipsere. Etter eit år med rekordhøgt sal av nye hytter forventar hytteprodusentane vidare vekst i 2022 for sal og nybygging.


Pin Auf Maps


Pin On Backcountry Eco


Pin On Geocaching


Beisfjord Narvik Norway 30 06 19 10ppp


The Start Of The Kungsleden In Abisko National Park Swedish Travel Sweden Travel National Parks


Beisfjord Narvik Norway 30 06 19 10ppp


Pin On Beautiful Rooms


Pin On The Second Great War Land


Sakr D0612 0064 Tif Ikke Oppgitt Arkivverkets Digitale Fotoarkiv Exposure Time Focal Length Kristiansand

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel